Despre noi

Eco Solution Invest

Fondată în 2013, Eco Solution Invest prezinta un portofoliu larg de lucrari și are sediul în Str. Buznei 18A, 705300 Târgu-Frumos. Deoarece un acoperis reprezinta o investitie pe termen lung, o consultație inițială profesională si gratuita este primul pas.

Construim pentru viitor

Desigur, suntem mereu alături de dumneavoastră pe toată durata fazei de implementare și vom răspunde dorințelor dumneavoastră individuale. Planificăm, gestionăm și implementăm fiecare proiect – mare sau mic – cu standarde de calitate înalte. Conștientizarea varietății de nevoi individuale ne modelează comportamentul. Dorinta noastra este de a deschide noi drumuri în căutarea soluțiilor optime. Experiența și abilitățile dobândite  sunt puse în practică zilnic.

Deoarece un acoperis reprezinta o investitie pe termen lung, o consultație inițială profesională si gratuita este primul pas.

Testimoniale clienti

Aceleasi produse se regasesc la multe firme de profil. Diferenta, cel putin pentru mine, o reprezinta profesionalismul.

Image

Timofte Claudiu

Inginer

Profesionalismul îi caracterizează! Am lucrat cu echipa, iar colaborarea a fost una deosebita.

Image

Felicia Angela

Arhitect

Totul a decurs normal, simplu si usor, doar o intalnire in showroom pentru a alege materialele iar restul prin apel telefonic si whatsapp (plata prin transfer bancar deci economie de energie si timp).

Image

Haraga Ioana

Developer

Este un acoperiș de calitate și cu o durata lunga de viata și o echipa pe masura. Profesionalism și seriozitate.

Image

Ionita Alexandru

Sofer
Open chat
Buna ziua, va putem ajuta?